Shindo®

Shindo® on saanut inspiraationsa japanilaisesta hoitoperinteestä.  Se on menetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, itsehoito- ja hoitotekniikoita yhdistettynä ajatukseen läsnäolon taidosta sekä  toisen kunnioittavasta kosketuksesta ja tuesta.  Shindo® toimii erityisen hyvin kehon rentouttamisessa tunnestressiä poistamalla ja samalla mielikin virkistyy sekä muuttuu joustavaksi. Kokonaisvaltaisena ja yksinkertaisena menetelmänä se sopii kaikenikäisille.

Shindo® -rentoutusharjoitukset

Kuusi tehokasta ja helposti opittavaa meridiaanivenytystä vaikuttavat kehon kaikilla tasoilla antaen voimia arjessa elämiseen. Venytyksissä yhdistyvät hengitys, liike ja luonnollinen keskittyminen tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Harjoitusten avulla opimme tunnistamaa kehon ja mielen jännitystiloja ja poistamaan niitä. Venytyksiä voi tehdä yksin tai ryhmässä toisen tukemana. Harjoittelussa kukin saa edetä omien voimavarojensa mukaan kuitenkin itsensä haastaen.

Ryhmät ja esittelyt  tilauksesta, hinta 150,00 €/60 min.

Yksilöohjaus hinta 55,00 €/60 min. Sarjakäynnit 10 kertaa: 450,00 €


Shindo® -hoitoillat/tapahtumat

Hoitoiltojen/tapahtumien teemana ovat perusvenytykset sekä yksin että parin kanssa sekä helppojen ja turvallisten itsehoitotekniikoiden harjoittelu.

Yhdessä tekeminen sekä toisten tuki lisäävät innostusta harjoitteluun ja kannustaa shindon lämpimän asenteen soveltamista arjessa.

Illat/tapahtumat sopivat kaikenikäisille, harjoituksia on sekä aikuisille että lapsille.

Hoitoillan/tapahtuman kesto 4 x 45 min.

Shindo® hoidot

Shindo-hoito rentouttaa koko kehon kokonaisvaltaisesti. Japanilaiseen hoitoperinteeseen perustuvissa hoidossa hoidettavan keho käydään läpi lempeillä painallusotteilla ja -tekniikoilla.

Hoitotilanteessa hoidettava useimmiten makaa mukavasti futonpatjan päällä tai istuu tuolilla. Shindo-hoitoja voidaan käyttää esimerkiksi stressin lievitykseen, lihaskireyksien vapauttamiseen ja uupumisesta palautumiseen.

Hoitotilanteessa hoidettavalla kannattaa olla päällä mukavat ja rennot pitkähihaiset vaatteet.

Hoidot 65,00 €/tunti

Sarjahoidot 5 kertaa: 300,00 € tai 10 kertaa: 550,00 €