Shindo®

Shindo® on saanut inspiraationsa japanilaisesta hoitoperinteestä.  Se on menetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, itsehoito- ja hoitotekniikoita yhdistettynä ajatukseen läsnäolon taidosta sekä  toisen kunnioittavasta kosketuksesta ja tuesta.  Shindo® toimii erityisen hyvin kehon rentouttamisessa tunnestressiä poistamalla ja samalla mielikin virkistyy sekä muuttuu joustavaksi. Kokonaisvaltaisena ja yksinkertaisena menetelmänä se sopii kaikenikäisille.

Shindo® -rentoutusharjoitukset

Kuusi tehokasta ja helposti opittavaa meridiaanivenytystä vaikuttavat kehon kaikilla tasoilla antaen voimia arjessa elämiseen. Venytyksissä yhdistyvät hengitys, liike ja luonnollinen keskittyminen tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Harjoitusten avulla opimme tunnistamaa kehon ja mielen jännitystiloja ja poistamaan niitä. Venytyksiä voi tehdä yksin tai ryhmässä toisen tukemana. Harjoittelussa kukin saa edetä omien voimavarojensa mukaan kuitenkin itsensä haastaen.

Ryhmät ja esittelyt  tilauksesta, hinta 150,00 €/60 min.

Yksilöohjaus hinta 55,00 €/60 min. Sarjakäynnit 10 kertaa: 450,00 €


Shindo® -hoitoillat/tapahtumat

Hoitoiltojen/tapahtumien teemana ovat perusvenytykset sekä yksin että parin kanssa sekä helppojen ja turvallisten itsehoitotekniikoiden harjoittelu.

Yhdessä tekeminen sekä toisten tuki lisäävät innostusta harjoitteluun ja kannustaa shindon lämpimän asenteen soveltamista arjessa.

Illat/tapahtumat sopivat kaikenikäisille, harjoituksia on sekä aikuisille että lapsille.

Hoitoillan/tapahtuman kesto 4 x 45 min.


Shindo® hoidot

Hoitotilanteessa hoitajan tehtävänä on tukea ja auttaa hoidettavaa löytämään henkisen ja fyysisen tasapainonsa.

Hoidossa kohdataan kaksisuuntaisessa vuorovaikutuksessa, jossa hoitajan ja hoidettavan suhde on tasavertainen. Hoitaja käyttää erilaisia painantatekniikoita monipuolisesti. Hoito toteutetaan useimmiten lattialla hoitopatjalla.Hoidoilla pyritään saamaan esimerkiksi haitallisessa, pitkään jatkuneessa stressissä kasaantuneet jännittymät laukeamaan lihaksista, koko tukirangasta ja kehon energiakanavilta.

Hoidot 65,00 €/tunti

Sarjahoidot 5 kertaa: 300,00 € tai 10 kertaa: 550,00 €


Koulutusta:

Shindo®-ohjaajan koulutusohjelma, 4 op. (116 t)

Perusopinnot pitävät sisällään Shindo-venytykset ja niiden tukemisen sekä itsehoitotekniikoita. Lisäksi tehdään erilaisia kehotyöskentely- ja rentoutusharjoituksia. Koulutus on tervehtymis- ja rentoutumisprosessi ja ensisijaisesti omaan ja läheisten hoitamiseen tarkoitettu väline. Shindo-koulutus on myös tie ammatilliseen osaamiseen. Koulutusohjelman hyväksytysti suorittaminen antaa oikeuden kaupallisesti ohjata Shindo®-tunteja.

Koulutuksen hinta on 1180 € + alv 24%, joka sisältää 11 kurssipäivää ja yksilöohjauksen 2 t. Näyttökoepäivä 100,00 €, sis. alv 24% ja todistus 200,00 €, alv 0%.


Shindo®-ohjaajan syventävä koulutusohjelma , 4 op. (116 t)

Syventävät opinnot pitävät sisällään ohjaajan ammatillisen osaamisen vahvistamista ja syventämistä sekä itsensä ja läheisten hoitamisen harjoittelua. Koulutusjakso antaa valmiuksia ja oikeuden osallistua Shindo®-hoitaja/kouluttajan koulutusohjelmaan.

Koulutuksen hinta on 880,00 € + alv 24%, joka sisältää 9 kurssipäivää. Näyttökoepäivä 100,00 €, sis. alv 24% ja todistus 100,00 €, alv 0%.


Shindo®-kouluttaja/hoitajan koulutusohjema, 10 op. (280 t)

Kurssikokonaisuuden hyväksytty suorittaminen ja näyttökokeen antaminen antavat oikeuden Shindo® -kouluttaja nimikkeen käyttöön. Koulutuksen voi käydä pelkästään omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja läheisten tukemiseksi. Shindo®-hoitaja nimikkeen käyttö edellyttää riittäviä anatomian ja fysiologian tietoja.

Koulutuksen hinta on 2.100,00 € + alv 24%, joka sisältää 18 kurssipäivää,), ohjatun hoitoharjoittelun ja näyttökoepäivän. Todistus 400,00 €, alv 0%, laskutetaan erikseen.