Täydennyskoulutus: eri kehotyyppien huomiointi Shindo -ohjauksessa

syys 9, 2019

Täydennyskoulutus: eri kehotyyppien huomiointi Shindo -ohjauksessa

Viikonlopun mittainen täydennyskoulutus on suunnattu Shindo-ohjaajille.
Koulutuksessa opimme huomioimaan erilaiset kehotyypit Shindo -ohjauksessa sekä tukemaan venyttelijöitä heidän fyysisen rakenteensa mukaisesti.

Jokaisella on omanlaisensa kehon rakenne, jonka erilaiset fyysiset mittasuhteet vaikuttavat mm. henkilön luonnolliseen tapaan liikkua, taipua venytyksiin ja rentoutua. Tältä pohjalta japanilainen Tadao Kawahara on kehittänyt Shiki-kehotyyppimenetelmä, joka jakaa erilaiset rakenteet neljään eri kehotyyppiin. Shiki-menelmää on käytetty laaja-alaisesti mm. kuntoutuksessa ja urheiluvalmennuksessa suoritusten parantamiseen ja rasitusten vähentämiseen.

Shindoon Shiki-metelmää on sovellettu jo yli 15 vuoden ajan. Sovellutuksissa jokaiselle kehotyypille löytyy oma tapa venytellä, järjestys, jossa venytykset tehdään sekä tukemisen tapa.

Täydennyskoulutuksen ensimmäisenä päivänä tutustumme kehotyyppiteoriaan, löydämme oman kehotyyppimme sekä sille parhaan tavan venytellä ja rentoutua. Toisena koulutuspäivänä keskitymme kehotyyppiteoriaan ja sovellutuksiin Shindo-ohjauksessa. Opimme mm. tunnistamaan erilaiset kehotyypit, niille sovelletut Shindo- venytykset sekä tukemaan venyttelijöitä heidän fyysisen rakenteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Aika: la-su 26.-27.10.2019 klo 11 – 16

Paikka: Jyväskylän Akupunktioklinikka, Yliopistonkatu 26 A 3. krs

Kahden koulutuspäivän hinta on 185€ (sis. alv 24%), sisältää koulutusmateriaalin.

Ilmoittautumiset 19.10. mennessä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut:  Sirkka Liias-Heikkinen, tekstiviestillä tai whatsupilla p. 050 381 7440 tai sirkka(at)siriussilta.fi