Shindoa sopivasti omalle keholle 26.10.2019

syys 9, 2019

Shindoa sopivasti omalle keholle 26.10.2019

Tiesitkö, että jokaisella on omanlaisensa kehonrakenne, luonnollinen tapa liikkua, taipua venytyksiin ja rentoutua? Ja että samaa Shindo-venytystä voi tehdä usealla eri tavalla?

Päivän aikana opimme 4 erilaista tapaa tehdä shindo-venytyksiä,   ja löydämme niistä itselle parhaiten sopivan. Harjoitukset avaavat kehoa uudella tavalla, aktivoivat elämänvoimaa ja auttavat jaksamaan.

Jokaisella on omanlaisensa kehon rakenne, jonka erilaiset fyysiset mittasuhteet vaikuttavat mm. henkilön luonnolliseen tapaan liikkua, taipua venytyksiin ja rentoutua. Tältä pohjalta japanilainen Tadao Kawahara on kehittänyt Shiki-kehotyyppimenetelmä, joka jakaa erilaiset rakenteet neljään eri kehotyyppiin. Shiki-menelmää on käytetty laaja-alaisesti mm. kuntoutuksessa ja urheiluvalmennuksessa suoritusten parantamiseen ja rasitusten vähentämiseen.

Shindoon Shiki-metelmää on sovellettu jo yli 15 vuoden ajan. Sovellutuksissa jokaiselle kehotyypille löytyy oma tapa venytellä, järjestys, jossa venytykset tehdään sekä tukemisen tapa.

Päivä sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, mutta olisi hyvä jos Shindo-venyttelystä on hieman kokemusta. Päivä sopii myös erinomaisesti Shindo-ohjaajille antaen uutta näkökulmaa hyvinvointiin.

Jyväskylässä lauantaina 26.10. klo 11 – 16, ilmoittautumiset 19.10. mennessä.

Paikka: Jyväskylän Akupunktioklinikka, Yliopistonkatu 26 A 3. krs

Rentouttavan päivän hinta on 60€ (sisältää alv 10%), maksaa voi käteisellä tai kortilla, sisältää tee-, kahvitarjoilun.

Ilmoittautumiset  ja lisätiedustelut:  Sirkka Liias-Heikkinen, tekstiviestillä tai whatsupilla p. 050 381 7440 tai sirkka(at)siriussilta.fi