Akupunktiohoidot

Akupunktiohoitoon varataan aikaa 1 tunti. Hoidon hinta on 48,00 €

Ohjeita ja tietoa akupunktiohoidossa käyvälle:

Paikalle on hyvä tulla ajoissa stressin välttämiseksi ja voit rauhoittua sekä rentoutua hoitoon. Saattaa olla eduksi olla syömättä tunnin ajan ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen on perinteisesti suositeltu välttämään alkoholia, saunaa ja raskasta fyysistä liikuntaa, jotta hoidon tulos on paras mahdollinen. Myös muunlaisen hoidon vastaanottamisesta akupunktiohoidon perään kannattaa keskustella akupunktiohoitajan kanssa.

Hoito aktivoi luonnollisia parantavia voimia kehossa. Parhaassa tapauksessa oireet ja vaivat jäävät pois kuin huomaamatta. Joskus tämä prosessi saattaa saada aikaan väsyneisyyttä, oireiden pahenemista, vanhojen oireiden esilletuloa ja vaikutukset voivat tuntua sekä fyysisellä että tunne tasolla. Viisainta on antaa tämän prosessin edetä itsestään, mutta jos tunnet olosi epävarmaksi hoidon vaikutusten suhteen, ota yhteyttää akupunktiohoitajaasi. Keskustelu auttaa ymmärtämään hoidon vaikutuksia ja kehon tapaan reagoida hoidon aiheuttamiin muutoksiin.

Akupunktiohoidot ovat täysin luottamuksellisia

Aikojen peruutukset: Hoito tulisi peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen hoidon ajankohtaa. Unohdetusta tai viimetingassa perutusta hoidosta perimme täyden maksun.